Mexicaans muziek, Solo act mariachi, Mexicaanse troubadour

Conjuto Mexicaans muziek

Elke gitarist heeft zijn eigen unieke stijl en interpretatie van de Mexicaanse muziek. Carlos Rivas is bekend om zijn passievolle uitvoeringen van traditionele Mariachi-nummers, terwijl Mariana Castellanos de gevoelige snaren raakt met haar romantische ballads. Antonio Martiez brengt de energie en het ritme van de Son Jarocho-muziek naar voren met haar virtuoze speelstijl, en Orlando verrast met zijn moderne arrangementen van klassieke Mexicaanse nummers.

Wat deze gitaristen verbindt, is hun liefde voor de Mexicaanse cultuur en hun toewijding aan het behoud van de traditionele muziek. Hun optredens nemen je mee op een reis door de verschillende muzikale genres van Mexico, van de opzwepende salsa- en cumbia-ritmes tot de gevoelige ballads en de krachtige klanken van de Mariachi-muziek.

Of je nu een liefhebber bent van Mexicaanse muziek of gewoon op zoek bent naar een unieke en meeslepende ervaring, de solo-act van deze getalenteerde gitaristen zal je zeker betoveren. Kom en laat je meevoeren op de prachtige klanken van de Mexicaanse gitaar!

Boek een van onze solo acts of… als je meer wilt… hier heb je:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).